warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Стандартни торти

Еуфория от вкусове

Торти

img_9678

Линдт

Истинско изкушение с традиционен за нашата марка вкус на белгийски шоколад. С хрупкава основа от домашен шоколадов линцер и пълнеж - плътен крем от белгийски млечен шоколад, с декорация от белгийски натурален шоколад.  Еуфорично удоволствие от шоколадови усещания! Запазена марка на „Еуфория“.

img_9656

Торта Рафаело

Един неповторим  вкус на кокосово вълшебство. Топящи се фини кокосови платки и пълнеж - с белгийски бял шоколад , сметана и изобилие от кокос. Подходяща за специални празници и романтични изненади!!!!

img_9620

Френска селска торта

Един популярен и традиционен вкус на йогурт,мед и орехи и като допълнение боровинково сладко. Домашно приготвени медени платки гарнирани със сладко от  боровинки , крем йогурт със заквасена сметана и обсипана с фино смлени орехи.

img_9628

Бисквитена торта с маскарпоне

Невероятно вкусна торта, комбинация от крехки маслени бисквити, напоени с мляко и кафе, с пълнеж от лек въздушен крем с маскарпоне и течен шоколад. Едно прекрасно допълнение, подсилващо вкуса на чаша ароматно кафе.

img_9640

Торта Гараш

За ценители на истинския натурален шоколад - едно  изкушение, приготвено  по  класическа рецепта с домашно изпечени орехови платки, крем ганаш с белгийски черен шоколад  и заливка от разтопен плътен  шоколад, за разкош  декорация  от кокос. Експлозия от съчетание на шоколадови вкусове.

img_9647

Торта с шампанско и ягоди

Царицата на сватбените торти. Една симфония от нежни вкусове на шампанско,ягоди и домашно изпечени  пандишпанови платки. За изненада – специална гллазура с бял шоколад.

img_9642

Прасковена торта

img_9676

Лимонова торта

img_9634

Торта Шоколадов голд

Една симфония от домашно приготвени пандишпанови платки,напоени с домашен сироп и гарнирани обилно с шоколадово-сметанов мус . За любителите на шоколад! Подходяща за рождени дни на деца, възрастни и за всякакви поводи.

img_9666

Домашна бисквитена торта

tikva

Тиквен пай

карамел, мед, сметана, варена тиква
img_9671

Чийзкейк

img_9662

Баклава

img_9665

Десерт на сладкаря

img_9696

Целувки

img_96861

img_9700

Кремове

img_9701

Шоколадов мус

loading
×